Before WEDDINGS

Inainte de a va imbarca in calatoria catre casatorie, exista un moment special in care puteti surprinde frumusetea, emotia si dragostea pe care v-o purtati unul celuilalt. Sesunile foto "Before Wedding" sau "Save the Date" reprezinta o modalitate minunata de a va pregati pentru marea zi si de a anunta cu bucurie casatoria voastra. Aceste sesiuni va permit sa va conectati unul cu celalalt intr-un mod profund. De asemenea, ofera o oportunitate minunata pentru voi sa va familiarizati cu mine, ca fotograf, astfel incat sa cream o relatie de incredere si confort. Acest lucru este deosebit de important, deoarece in ziua nuntii, vom petrece mult timp impreuna, iar voi aveti nevoie sa fiti relaxati si increzatori.

WEDDINGS

In cadrul sesiunii de Wedding Day, voi da totul pentru a va face sa va simtiti actorii principali ai uneia dintre cele mai frumoase zile din viata voastra. Vom explora locatii idilice, demne de o sedinta foto pentru nunta sau vom da atentie detaliilor personale care va definesc. Nu exista reguli sau limite aici - ne concentram pe voi si pe dragostea voastra si nu numai, pe oamenii dragi si speciali din viata voastra, iar rezultatul va fi o colectie de imagini care vor vorbi despre voi. Voi aduce cu mine un bagaj plin de energie si umor! Voi face totul pentru a va simti in largul vostru.

In spatele momentelor amuzante, sunt un fotograf profesionist dedicat, cu abilitati tehnice solide si echipament pe masura. Voi capta momentele voastre romantice, expresiile adevarate si conexiunea autentica, transformandu-le in fotografii de nunta care sa va incalzeasca inimile de fiecare data când le priviti.

AFTER WEDDINGS

Dupa lunga si minunata calatorie a nuntii voastre, exista un moment in care puteti sa va relaxati si sa va bucurati de statutul de proaspat casatoriti. Sesiunile foto de after wedding ofera o oportunitate unica de a captura frumusetea si iubirea voastra intr-un mod mai relaxat si liber, fara constragerile unei ceremonii sau a unui program restrans. Este momentul cand puteti explora locatii speciale, sa va exprimati creativitatea si sa aveti idei mai indraznete pentru fotografiile voastre.

Haideti sa exploram mai mult aceasta etapa minunata a calatoriei voastre si sa ne convingem impreuna ca sesiunile foto de dupa nunta sunt modalitatea perfecta de a va bucura de aceasta perioada, astfel incat putem surpinde fericirea voastra autentica, in imagini de neuitat! De asemenea, chiar daca exista conceptul de trash the dress, noi o vom numi love the dress, deoarece rochia de mireasa nu se va distruge, ci din contra, o vom pune in adevarata ei valoare.

AFLA MAI MULTE

AFLA MAI MULTE

AFLA MAI MULTE

Memories are timeless treasures of the heart

 Rezervați serviciile de fotografie pentru nunta voastră CHIAR ACUM!

CONTACTEAZA-MA

ASTEPT CU ENTUZIASM SA FAC PARTE DIN

POVESTEA VOASTRA DE DRAGOSTE!