MEET YOUR
WEDDING PHOTOGRAPHER

Salut! Sunt Loredana, fotograful care adora sa surpinda fiecare apus sau rasarit, magia marii sau farmecul naturii, in general. De asemenea, printre pasiunile mele se numara si dansul, iar daca momentul fotografic ma prinde pe ringul de dans, nu voi putea sta neclintita.
Am o abilitate speciala de a anticipa momentele cheie in timpul unei nunti. Fie ca este dansul mirilor sau alte miscari sincronizate in grupul invitatilor, nu exista nicio sansa ca acestea sa scape obiectivului meu.

Imi place sa ma las purtata de emotiile ficarui nunti si sa ii surpind momentele unice in fotografii pline de viata. In fiecare cadru, incerc sa prind zambetele sincere, bucuria din ochii vostri si sa redau toate emotiile care strabat atmosfera. Sunt ca un detectiv al emotilor, as putea spune, mereu atenta la detalii si la expresiile care spun povestea reala.

hello

ABOUT ME

"A memory is a photograph taken by the heart to make a special moment last forever."

In colaborarea cu clientii mei, pun accent pe comunicare si pe intelegerea nevoilor si dorintelor lor. Impreuna construim o relatie de incredere si lucram la realizarea celor mai frumoase fotografii de nunta.
Voi sa va bucurati de momentele importante, iar eu ma voi asigura ca povestea voastra va fi un suvenir in imagini.

In plus, te invit sa verifici si prezenta mea pe retelele de socializare, unde imi impartasesc portofoliile realizate pana acum, la alte nunti si evenimente. 

"Memories are the bridge between the past and the present, connecting our hearts to the beauty of yesterday."

Numele meu este Oana, fotograful cu o atentie sporita asupra detaliilor, gasind întotdeauna o modalitate de a realiza fotografii de nunta frumoase, ce surprind atat esenta evenientului, cat si emotiile din spatele cadrelor.

Noi reprezentam o echipa puternica si strans legata de pasiunea comuna pe care o impartasim, fotografia! Combinand pasiunea, educatia, dar si cunostintele tehnice acumulate de-a lungul timpului, nu vom rata niciun moment important al nuntii tale! 

De la momentul in care mireasa isi pregateste buchetul, pana la dansul mirilor, voi captura fiecare clipa, ce se va transforma apoi in cea mai frumoasa amintire de familie!

hello

MEET OANA